Aldert Kuijper, Gateway vertalingen

Aldert Kuijper is geboren in 1939 op 4 april onder het sterrenbeeld Ram. Hij krijgt regelmatig te horen dat hij een uitgesproken voorbeeld van dit teken is. Aldert is daar best tevreden mee. Hij is een man van actie en beweging, stilzitten is niets voor hem. Aldert ondersteunt en begeleidt de commerciƫle activiteiten van Gateway.

 

Na de middelbare school heeft Aldert meerdere functies in het bedrijfsleven vervuld. Van vertegenwoordiger in producten voor rioleringswerken tot verkoopleider in cellenbeton en algemeen directeur van CBR Nederland, het verkoopkantoor van CBR Cementbedrijven.

 

In 1988 ontmoette hij Aart van den End tijdens een cursus Engels. Uit die ontmoeting groeide allengs hun vriendschap en grote waardering voor elkaars expertise. Zo ontdekte Aart de bijzondere ervaring en kennis van Aldert en vroeg hem als commercieel begeleider voor Gateway. Deze taak vervult Aldert met verve en inzicht sinds zijn pensionering in 1998. Aldert begeleidt de verkoop van het Juridisch-Economisch Lexicon en het Onroerend Goed Lexicon in de verschillende gebruikersversies. Hij denkt graag mee met de klant en geniet van de persoonlijke contacten tijdens het verkoopproces.

 

Naast zijn commerciƫle activiteiten voor Gateway slaat Aldert samen met zijn vrouw graag een balletje op de golfbaan, maakt hij lange wandelingen en fietstochten en trekt hij veel op met zijn twee kleinzoons.