De Gateway groep levert eersteklas vertalingen, teksten en woordenboeken

GateWay groep

 

De Gateway groep bestaat uit Rozemarijne Datauker, Aart van den End en Netty Roersma. Onze verschillende kwaliteiten bij elkaar opgeteld, zorgen voor een uitstekende en brede dienstverlening op taalgebied.

 

Rozemarijne zet een deskundige vertaler voor u aan het werk, bewaakt de kwaliteit van de vertaling en zorgt ervoor dat u de tekst binnen de afgesproken tijd ontvangt. Naast het aansturen van de andere vertalers, maakt ze zelf vertalingen Nederlands-Engels en Engels-Nederlands.

 

Aart is de samensteller van het Juridisch-Economisch Lexicon en het Onroerend Goed Lexicon. Deze woordenboeken worden gezien als de vertaalnorm op hun vakgebied. Het zijn onmisbare instrumenten voor professionals en ze worden gebruikt op universiteiten, hogescholen en vertaalopleidingen.


Netty helpt u met goede teksten uw doel te bereiken. Ze schrijft informatieve teksten, educatieve teksten en websiteteksten. Daarnaast is ze bedreven in het schrijven van portretten. Dit zijn teksten waarin een persoon beschreven wordt aan de hand van een thema.