Installatietips

Doet zich een probleem voor bij het installeren van de download? Dan vindt u hier (meestal) de oplossing.

 

Java niet geïnstalleerd op uw computer

 

Om de downloadversie te kunnen installeren, moet Java op uw computer zijn geïnstalleerd. Mocht u Java nog niet op uw computer hebben staan, installeer dit dan voordat u begint met downloaden.

 

Foutmelding na eerste zoekopdracht

 

Als u na de eerste zoekopdracht de foutmelding "Er is een fout opgetreden. Probeer het over een paar minuten nog een keer. Excuses voor het ongemak." krijgt, installeer dan de downloadversie opnieuw en kies dan niet 'Program Files' als installatiemap. Nieuwe versies van Windows willen niet dat je daar eigen programma's installeert. Standaard wordt de applicatie daarom in een andere map geïnstalleerd.

 

Antivirussoftware

 

Antivirussoftware tijdelijk uitschakelen We adviseren u om uw antivirussoftware (Avast, Norton, F Secure o.i.d.) voordat u begint met downloaden uit te schakelen en na de installatie weer in te schakelen.

 

Waarschuwingsmeldingen

 

Krijgt u na het downloaden de vraag of u het programma van een onbekende uitgever wilt toestaan wijzigingen aan te brengen aan uw computer, klik dan op 'Ja'. Ook bij andere waarschuwingsmeldingen kunt u gewoon doorgaan met de installatie. Het downloadbestand is ongevaarlijk.

 

Ander probleem?

 

Loopt u tegen een ander probleem aan bij de installatie van uw download? Neem dan contact met ons op.